360VR Izdvajamo

Beograd ispod Beograda Tura podzemnim Beogradom.

Durmitor Virtuelna šetnja Durmitorom.

Crkva Svetog Đorđa na Oplencu Pogledajte impozantnu unutrašnjost crkve koja je urađena tehnikom mozaika na preko 3500 m2, sa 40 miliona raznobojnih delića, preko 1500 figura i likova u 15.000 nijansi boja!.

Trebinje i Hercegovačka Gračanica.

Seosko domaćinstvo Čardaklije Savremena i jedinstvena ponuda seoskog turizma na ovim prostorima.

Šarganska osmica 360 virtuelna tura

Virtuelna šetnja Beogradom je dopunjena prezentacijom Kalemegdana

Prezentacija sadržaja NP Tara u 360VR tehnici. Upravo je postavljena prezentacija: Tarabića kuća, Kremna

Haifa, Izrael Fenomenalna gigapiksel fotografija iz fotografske kuhinje Zorana Strajina

360VR Objašnjenja

360VR Ideja


Preporučujemo

Norway

Panorame Norveške

360 fotografija

Koreni i ekspanzija 360 fotografije

360 fotografija spada u grupu panoramskih fotografija, odnosno, panorama kao celina sastavljena iz više pojedinačnih fotografija koja prezentuje celokupan prostor u krugu od 360 stepeni oko nas. Istorija panoramske fotografije datira iz sredine 19. veka, a prve panoramske fotografije napravljene su u Austriji i Nemačkoj. Od tada panoramske fotografije su postale omiljene mnogim fotografima.
Digitalizacijom foto-aparata i razvojem interneta, zajedno sa razvojem Web alata za internet prezentacije, dolazi još veće zastupljenosti panorama. Web alati od obične "ravne" panorame kreiraju interaktivnu sferičnu panoramu koja dozvoljava posmatraču pogled u svim pravcima. Popularizacijom programa Google Earth , a kasnije, osnivanjem servisa 360cities (koji omogućava 360 prezentacije na Google Earth-u) dolazi do prave ekspanzije u korišćenju panoramskih fotografija. Mnoge od ovde prezentovanih panorama možete videti tim svetski poznatim sevrisima, dovoljno je da kliknete na neku od ikonica.

                                   

Dreamweaver template by JustDreamweaver.com