360VR Izdvajamo

Crkva Svetog Đorđa na Oplencu Pogledajte impozantnu unutrašnjost crkve koja je urađena tehnikom mozaika na preko 3500 m2, sa 40 miliona raznobojnih delića, preko 1500 figura i likova u 15.000 nijansi boja!.

Trebinje i Hercegovačka Gračanica.

Seosko domaćinstvo Čardaklije Savremena i jedinstvena ponuda seoskog turizma na ovim prostorima.

Šarganska osmica 360 virtuelna tura

Virtuelna šetnja Beogradom je dopunjena prezentacijom Kalemegdana

Prezentacija sadržaja NP Tara u 360VR tehnici. Upravo je postavljena prezentacija: Tarabića kuća, Kremna

Haifa, Izrael Fenomenalna gigapiksel fotografija iz fotografske kuhinje Zorana Strajina

360VR Objašnjenja

360VR Ideja


360 panorama

Kakvu ulogu 360 panorame imaju u savremenim web prezentacijama?

Nakon što smo saznali kako se pravi virtualna panorama ili virtualna šetnja na redu je da se da objašnjenje o njihovoj primeni i prednosti u internet prezentacijama.
Zbog svog interaktivnog karaktera i specifičnog načina izrade virtuelne panorame obogaćuju vaše internet prezentacije, doprinose dužem zadržavanju posetioca na vašim web stranicama. Dozvoljavajući posetiocima da "zavire" u svaki kutak prostora kojeg želite da prezentujete virtuelne panorame na posetioce prenose preciznu i nedvosmislenu traženo-željenu informaciju. Šetajući se kroz virtuelne prezentacije vaši potencijalni gosti ili posetioci su lišeni svake nedoumice i unapred znaju kakav ih ambijent očekuje. 360 virtuelne panorame i šetnje su našle svoju primenu u prezentacijama restorana, caffe barova, klubova, apartmana, hotela i drugih turističko-ugostiteljskih objekata. Takođe, virtuelne šetnje su odlična reklama za prezentacije muzejskih postavki, galerija i drugih kulturnih manifestacija.Dreamweaver template by JustDreamweaver.com